Uitleg lease pakketten

Voor alle lease concepten:

• DE CONTRACTDUUR IS 24 MAANDEN, NA DEZE PERIODE KUNT U MAANDELIJKS OPZEGGEN.
  • 20 GB BANDBREEDTE (ALLE HET VERKEER VAN EN NAAR UW ONLINE OMGEVING VERBRUIKT BANDBREEDTE)

Ruim voldoende voor een basic website / webshop. Mocht u structureel meer gebruiken dan nemen wij contact met u op over eventuele aanpassingen. U krijgt dus niet zomaar een factuur voor extra kosten!

• 10 GB OPSLAGRUIMTE (ALLE OPSLAG VAN BESTANDEN / FOTO’S / EMAILS / BACKUPS VERBRUIKT OPSLAGRUIMTE)
  • WEBSITE / WEBSHOP BOUW MET ONE PRESS PLUS THEMA*

* exclusief betaalde plugins

• Op basis van de intake bouwen we conform uw wensen uw nieuwe website en/of webshop. U levert de benodigde informatie aan zoals;
      • contactgegevens
      • bedrijfslogo
      • foto’s
      • teksten voor de gewenste pagina’s
        Met deze informatie bouwen wij op basis van WordPress, en Woocommerce ingeval van de webshop, uw nieuwe online concept.
      • Standaard word de installatie van WordPress gedaan op basis van het betaalde thema One Press Plus en uitgebreid met een aantal standaard (gratis) plugins, te weten;- Wordfence (bescherming tegen aanvallen van internet)
        • Contact form 7 (contactformulier)
        • Easy WP SMTP (voor de afhandeling van de mail van uw website of webshop)
        • GDPR Cookie Consent Banner (voor de melding over het gebruik van cookies)
        • WPML (Multilingual CMS) vertaling plugin
  • SSL CERTIFICAAT

De website en/of webshop wordt opgeleverd met een SSL / https verbinding zodat uw klanten u veilig kunnen bezoeken

• EIGEN EMAILSERVER (SMTP EN IMAP)

In het hosting pakket heeft u de mogelijkheid om uw eigen SMTP server te gebruiken. Wij zorgen ervoor dat alle instellingen goed staan (SPF / DKIM / DMARC) in DNS zodat uw berichten, op basis van de instellingen, niet in de SPAM belanden.

• INCL 1X .NL DOMEIN

Als u nog geen domeinnaam heeft kunt u, na controle of deze nog vrij is, aangeven welke naam u wenst. Wij verzorgen dan de registratie op uw naam.

• SERVER ONDERHOUD

Wij voeren dagelijks controles uit om vast te stellen of ons serverplatform voldoet aan de laatste veiligheidsstandaarden. Periodiek voeren we onderhoud uit, in de regel op zondagochtend tussen 08u00 en 10u00. In het geval van veiligheidsupdates kan het voorkomen dat dit ‘s avonds tussen 23u00 en 00u00 uitgevoerd wordt.

• WEBSITE / WEBSHOP ONDERHOUD

Wekelijks wordt vastgesteld of WordPress, Woocommerce, Thema en Plugins geupdate moeten worden. Als dat het geval is wordt in het server onderhoud moment ook uw website en/of webshop bijgewerkt. In tegenstelling tot andere aanbieders nemen wij de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid van uw online omgeving. Als er tijdens de update of upgrade iets niet goed is gegaan, lossen wij het op!

• DAGELIJKSE BACKUP

Van uw online omgeving (site / shop en email) wordt dagelijks een backup gemaakt en 30 dagen bewaard.

• TELEFONISCHE ONDERSTEUNING.

We zijn er voor u. U kunt ons elke dag (maandag t/m zondag) tussen 08u00 en 20u00 uur bellen voor hulp en vragen.

• 24/7 MONITORING

Uw online omgeving (site / shop en email) wordt 24/7 gemonitord op beschikbaarheid en veiligheid van site, shop, email en SSL certificaat zodat, indien er een probleem ontstaat dit snel kan worden opgelost.

Extra’s ten opzichte van Basic

• GEEN 20 GB BANDBREEDTE MAAR 40 GB!
  • GEEN 10 GB OPSLAGRUIMTE MAAR 20 GB!
  • EIGEN EXCHANGE OMGEVING (10 GB)

Met de Exchange optie krijgt u toegang tot een online werkomgeving waar vanuit u uw email / afspraken / contacten kunt opslaan en kunt synchroniseren met uw telefoon. Zo heeft u altijd uw email, contacten en agenda up to date!

Extra’s ten opzichte van Standaard

• HOSTING OP EIGEN SERVER

Als prestaties, veiligheid of specifieke instellingen voor uw online omgeving de hoogste prioriteit hebben dan kunt u kiezen voor een eigen server. Alle server resources zoals opslag en geheugen worden alleen voor uw websites gebruikt en niet gedeeld met anderen.

• IPADRES ALLEEN VOOR JOU

Bij shared (gedeelde) hosting wordt 1 ipadres gebruikt en kan het voorkomen dat een andere gebruiker bijvoorbeeld op de blacklist beland voor het (per ongeluk) versturen van SPAM. Met een eigen ipadres loopt u dat risico niet.

• ONBEPERKTE BANDBREEDTE

Dedicated servers hebben geen restrictie qua bandbreedte

• 200 GB OPSLAGRUIMTE IN PLAATS VAN 20 GB